U petak, 25.5. ove godine u 20 časova u Umjetničkom paviljonu ULUCG, biće otvorena izložba Tanje Markuš “The Inner Poetry of Strategic Planning REVISITED”.

Povodom obilježavanja jedanaest godina od uspostavljanja bilateralnih odnosa između Meksika i Crne Gore, Ambasada Meksika u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova i evropskih integracija, Ministarstvom kulture Crne Gore i Glavnim gradom  Podgorica, organizuje izložbu Dijego i Frida: osmijeh na pola puta. Postavku izložbe čine fotografije Dijega Rivere i Fride Kalo hronološki poređane.  

U subotu 24.3. ove godine, sa početkom u 20 časova u Umjetničkom paviljonu će biti otvorena 73. Tradicionalna izložba. Shodno dugom kontinuitetu i brojnosti izlagača, ova izložba revijalnog tipa spada u red najznačajnijih likovnih smotri u Crnoj Gori. Izložba ove godine obuhvata djela 108 umjetnika, članova ULUCG.

Umjetnički paviljon ULUCG 14.02.2018. u 19:00h

Đerđ Noc Martini Promocija monografije i otvaranje retrospektivne izložbe.

Petak, 29.9 2017. izložba akvarela pod nazivom „Do i od“ Branka Popovića Milesa

Agron Saliu, izložba crteža pod nazivom "27" četvrtak 14. septembra u 20 sati, u Umjetničkom paviljonu ULUCG u Podgorici.

Izložba organizuje Udruženje likovnih umjetnika Crne Gore u okviru sprovođenja Protokola o saradnji sa Udruženjenjem likovnih umjetnika Bosne i Hercegovine. Izložba će biti otvorena u 20 sati.

5.5.2017. u 20 časova