Svečano otvaranje samostalne izložbe "Maske života" likovne umjetnice Marije Radusinović biće upriličeno u srijedu, 09.06. u 20h u Umjetničkom paviljonu ULUCG.

 

Stručno vođenje kroz izložbu ,,Befriending the Abyss" biće organizovano u srijedu u 19h u ULUCG. Razgovor sa umjetnicom Jovanom Vujović vodiće kustoskinja izložbe Maša Vlaović.

Svečano otvaranje izložbe "Befriending the Abyss" Jovane Vujović, biće upriličeno u ponedjeljak 24.05. u 20h u Umjetničkom paviljonu.
U srijedu 24.03. otvorena je 76. Tradicionalna izložba Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore.

Obavještavamo vas da je Udruženje likovnih umjetnika Crne Gore domaćin izložbe pod nazivom „Od Nepala do Senegala ka Evropi“.

Otvaranje izložbe će se upriličiti u Umjetničkom paviljonu u ponedeljak 15.02.2021. godine u 19h, uz poštovanje važećih epidemioloških mjera.

U subotu 19.12. u 12h na online platformama Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore biće upriličeno otvaranje samostalne izložbe akademskog slikara i člana ULUCG Vladimira Dada Đuranovića pod nazivom "Background"

Otvaranje izložbe je 28. oktobra (srijeda), sa početkom u 19 časova. Biće izložena 33 rada - ulje na platnu, akrilik i kombinovana tehnika na platnu i lesonitu.

Izložbu će otvoriti književnik i publicista Slobodan Vuković.

Pozivamo vas na promociju monografije i otvaranja retrospektivne izložbe Ismeta Hadžića dana 20.02.2020. u 19h u Umjetničkom paviljonu ULUCG

 

Svečano otvaranje samostalne izložbe grafika Amera Hadžića 06.02. u 19h u Umjetničkom paviljonu ULUCG.